JEUGDLESSEN KICKBOKS VLISSINGEN

Bij Zeeuws-Fit zien we kickboks als een sport waarbij je fitter, weerbaarder en sterker wordt. Daarbij komt respect, discipline en teamverband bij kijken. Wij bieden bij Zeeuws-Fit jeugdlessen aan in kickboksen voor alle leeftijden en niveaus. Wil jij hier meer over weten? Lees dan verder voor meer informatie. 

INSTROOM KICKBOKS JEUGDTRAINING

Voor de jeugd hebben we een zeer laagdrempelige instroom groep. Hierin behandelen we basistechnieken in een kleine groep en geven we de jeugd een zo fijn mogelijke kennismaking met kickboks. Voor de instroomgroep staat een gemiddelde periode van ongeveer 10 weken. Na deze periode kijken we of er wederzijdse interesse is voor een promotie naar de selectie groepen.

Beginnend jeugd t/m 14 jaar

DI 16.15 – 17.15

DO 16.15 – 17.15

 

SELECTIE KICKBOKS JEUGDTRAINING

Wanneer de basistechnieken worden beheerst, promoveer je naar de selectiegroepen. In de selectiegroepen worden alle aspecten van kickboks getraind. En kneden we de jeugd tot echte kickboksers met goed gevoel voor respect.

Jeugd t/m 14 jaar

DI 17.30 – 18.30

DO 17.30 – 18.30

 

KOSTEN JEUGD KICKBOKS TRAININGEN

De kosten van de kickboks trainingen worden maandelijks automatisch afgeschreven. Eerst moet je wel een abonnement afsluiten in onze virtua gym app. Om een abonnement af te sluiten, moet je Trainer Job-Joris vragen om een mail naar je te sturen met een link. De kosten zijn €18,50 per maand.